Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan İlkokulu
DEMİRCİ MAH. 1 NOLU CADDE NO1 PK28500 / Tirebolu, Giresun
yok

VİZYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, temel demokratik değerlerle donanmış, bireysel farklılıkları ne olursa olsun araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı, mutlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yetiştirmek. Takım ve işbirliğini, ekip çalışmasını toplam kalite ile birleştirip okulumuzu ilçemiz bazında örnek ve başarılı bir okul haline getirmek.

MİSYON

Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitim Sistemi´nin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, milli birlik ve beraberlik içerisinde, çevresi ile birlikte ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasında nitelikli insan gücü katkısı yapan bireyler olarak yetiştirmek, tüm işgören ve hizmet alanların uyum, verimlilik ve memnuniyetlerinin arttırılmasını ve geliştirilmesini sağlamaktır.

İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması İlçe 2.´si,
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

NORMAL ÖĞRETİM

DERS BAŞLAMA SAATİ : 08:45 DERS BİTİŞ SAATİ : 14:45

ingilizce

KALORİFER

Okulumuza servis yoktur.

Okulumuz İlçe merkezinde olup İl merkezine 45 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Demirci Mahallesi 1 nolu Cadde 1 nolu cadde Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan İlkokulu PK28500 Tirebolu GİRESUN

Masa Tenisi, Futbol,

Sende Deneyini Yap